Boots

Bekijk onze volledige collectie op onze online shop: SHOP HEREWij zijn officiële dealer van Hanton Cavalier lacers en laarzen.
Alles lacers en laarzen worden handgemaakt in Italië en kunnen naar wens zelf samengesteld worden. De hoogte en kuitomtrek worden opgemeten en op maat gemaakt.
Wil je graag weten hoe dit in zijn werk gaat neem dan gerust contact met ons op.
Hier kan u al wat voorbeelden bekijken van de mogelijkheden:
Official Ariat dealer Belgium

Wij zijn officiële dealer van ARIAT boots, schoenen en kleding.

Ariat International ontwerpt laarzen sinds 1993. Mede-oprichters Beth Cross en Pam Parker realiseerden beide in 1990, dat veel traditionele Engelse- en Western rijlaarzen niet geschikt waren voor het beoefenen van de paardensport. Met hun expertise en met een achtergrond in de schoenen wereld, beseften ze dat er een behoefte was aan verbeterde rijlaarzen voor mannen, vrouwen en kinderen. Met behulp van hun kennis in sportschoenen, begonnen ze met het maken van prestatiebevorderende veranderingen in hun rijlaarzen. Ariat Boots werd al snel bekend als de meest innovatieve en prestatiegerichte rijlaars. Zij herontworpen volledig de traditionele zool, steunzool en vorm en opwaardeerden Ariat Boots naar het hoogste niveau in de rijlaars technologie. Dit is dan ook nog nooit door een ander merk enigzins geëvenaard! Tijdens het samenstellen van de technologie in deze western laarzen, heeft Ariat de hulp gehad van honderden topruiters voor het ontwerpen en ontwikkelen van hun eindproduct. Vandaag is Ariat de wereldleider in prestatiegericht schoeisel voor de paardensport evenals het aanbieden van de meest stijlvolle westerse laarzen op de markt.
Ariat heeft allemaal top stijlen zowel in lacers als in boots, gemaakt met een uiterst comfortabele zool gekoppeld aan het unieke ATS voetbed.
Ariat profileerd zich dan ook wereldwijd als partner van vele disciplines en ruiters in de paardensport en rodeo.
Kwaliteit en comfort zoals geen ander, kom ze proberen en u zal onmiddellijk overtuigd zijn!Bull's Eye boots worden handgemaakt en hebben een Italiaans design. Ze worden vervaardigd met kwaliteitsmaterialen en zijn zeer sterk, ideaal om te dragen op show als ook voor dagelijks gebruik.


Sunville Country & Living
Kevin Vandereyt
Houthalenseweg 6a
3520 Zonhoven
Tel.: +32 477456394
info@sunville.be
2015 © Copyright Sunville Country & Living. All Rights Reserved.